Nyheter

Ferietider

Lillehammer Tannhelse Kjeveortopedi er feriestengt 20 juli – 07 august Vi har fortsatt noen timer igjen før ferie, så ta gjerne kontakt hvis du har mistet noe på reguleringen og trenger time Hvis du får akutte problem i ferieperioden kan du uansett kontakte oss på tel: 61 25 06 64 så ska vi prøve at hjelpe deg I sommer (utover 20.07-07.08) kan vi og hjelpe deg som er i Lillehammerregionen på Norgesferie, hvis du får Läs mer…

Til deg med aktiv behandling

Nå ska alle pasienter med aktiv tannreguleringsbehandling ha fått time til kontroll, så hvis du ikke har fått time, vennligst ta kontakt per telefon eller mail, så vi kan ordne en time til deg. Vi gleder oss til timen din. Velkommen! Vi følger anbefallte smitteverntilltak.

Tannregulering er mulig i alle aldrer

Lillehammer Tannhelse Kjeveortopedi Spesialist Reguleringstannlege Malin Schultz har fortsatt kapasitet at starte nye behandlinger. Vi bruker fast apparatur Damon (regulering i metall/ keramikk), Incognito (individuellt fremstillt regulering i gull på innsiden av tennene) & skinner (gjenomsiktlig regulering). Vi tilbyr og behandling med plate til barn/ ungdom. Tannregulering er mulig i alle aldrer. Velkommen till oss, ta kontakt per telefon eller mail.

Vi har en forsiktig åpning fra idag og vi tar kontakt med alle som har en aktiv tannreguleringsbehandling så snart vi har kapasitet. Hvis du har akutt behov kan du ta kontakt per mail eller telefon.

Løs kloss

Det er ikke farlig at ha en løs kloss, men det kan forlenge behandlingstiden. Hvis den ikke plager deg kan du la den stå tills du får time og vi kan lime den på plats igjen, hvis du er mye plaged av den kan du prøve at fjerne den enligt foto. Om det ikke er mulig og klossen er skikkelig ubehaglig kan man ellers kutte strengen (buen som går mellom klossens) med en tang (men Läs mer…